Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi

Cloud Center Finlandin tarjoamat varmuuskopiointiratkaisut täydentävät yrityksille tarjottuja palveluita. Varmuuskopioinnissa kaksi avainsanaa ovat päivittäinen ja automaattinen. Vaikka työntekijöitä yleisesti kehotetaan tekemään varmuuskopioita, jäävät ne silti yleensä tekemättä. Yleensä kun varmuuskopioita tarvitaan ne joko puuttuvat tai ovat käyttökelvottoman vanhoja.

Cloud Center Finlandin varmuuskopiointi on automaattinen ja päivittäinen. Varmuuskopiointi toimii myös vaikka käyttäjä ei olisi kirjautuneena työasemalleen. Riittää, että koneessa on virrat päällä ja yhteys nettiin. Kriittisille tiedoille voidaan määrittää tarvittaessa myös useampi varmuuskopio päivässä. Luonnollisesti ohjelmistolla voidaan varmuuskopioida myös palvelinten datat helposti. Myös virtuaalikoneiden varmistukset luonnistuvat.

Varmuuskopiointi on myös turvallista. Kaikki varmistettavat tiedostot salataan jo asiakkaan tietokoneella ennen lähetystä, automaattisesti. Näin tietoihin ei pääse kukaan muu käsiksi ja myös arkaluontoiset tiedot ovat turvassa. Meidän tehtäväksemme jää huolehtia varmuuskopioiden turvallisesta säilyttämisestä sekä saatavuudesta. Olemme hajauttaneet palvelimemme maantieteellisesti useampaan eri kaupunkiin Suomessa ja ne käyttävät useamman eri operaattorin yhteyksiä. Konesaleihin on rajattu pääsy ja ne ovat ympärivuorokautisessa valvonnassa.

Ohjelmiston avulla käyttäjä voi itse palauttaa tiedot haluamassaan helposti kellonajasta ja paikasta riippumatta, kunhan kone on yhteydessä internetin välityksellä varmuuskopiointipalvelimiin.

Alla lista tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows, Mac, Linux
  • Päivittäiset varmuuskopiot, automaattisesti
  • Tietokantojen varmuuskopiointi (optio)
  • Useita varmuuskopiointilistoja (optio)
  • Virtuaalipalvelimien varmuuskopiointi (optio)

 

Yksittäisen koneen varmistus alkaen 5e/kk. Tällä saat käyttöösi 10Gt tilaa varmistettaville tiedostoillesi.

Ota yhteyttä niin laitetaan yrityksesi varmuuskopiot kerralla kuntoon.