Microsoft Office 365

Office 365 mahdollista yrityksen kokonaisvaltaisen viestintäliikenteen tuttujen sovelluksien lisäksi.

Sähköposti ja kalenteri

Yritysluokan sähköposti on käytettävissä monipuolisen ja tutun Outlookin kautta. Se on saatavilla työpöytäversiona tai Outlook Web App -selainversiona. Käyttäjäkohtainen postilaatikkokoko on 50 gigatavua ja lähetettyjen liitteiden enimmäiskoko 150 megatavua. Palvelu tarjoaa myös jaetut kalenterit sekä mahdollisuuden luoda yhteisiä kalentereita.

Tiedostojen tallennus ja jakaminen

Kukin OneDrive for Business -käyttäjä saa 1 teratavun pilvitallennustilaa, johon tallennettuja tiedostoja voi käyttää käytännössä mistä tahansa. Tiedostoja voi jakaa organisaatiossa ja sen ulkopuolella ja kullekin tiedostolle voi määrittää omat tarkastelu- ja muokkausoikeudet. Tiedostot voi myös helposti synkronoida tietokoneisiin ja eri laitteisiin.

Pikaviestit ja Skype-yhteydet

Voit muodostaa yhteyden muihin Skype for Business -käyttäjiin pikaviesteillä sekä ääni- tai videopuheluilla ja kertoa tavoitettavuutesi online-tilatiedon välityksellä. Voit jakaa tavoitettavuustietoja, lähettää pikaviestejä ja soittaa äänipuheluja Skype-käyttäjien kanssa.

Premium tai E3-E5 versio Office 365 tuoteperheestä tarjoaa myös paikallisesti asennettavat Office sovellukset viiteen eri päätelaitteeseen per käyttäjä