Microsoft Azure Rights Management

Suojaa yrityksen tiedot sallimalla entistä suojatumpi pääsy yrityksen resursseihin ja ottamalla käyttöön arkaluontoisten tietojen suojattu jakaminen sekä organisaation sisällä että sen ulkopuolella.

Suojaa tiedot luvattomalta käytöltä – sisäisesti ja ulkoisesti

Microsoft Azure Rights Management on kattava käytäntöpohjainen yritysratkaisu, jolla voit suojata arvokkaat yritystiedot riippumatta siitä, kenen käyttöön ne on jaettu. Saat käyttöösi sisältöoikeuksien hallintaominaisuudet, kuten edelleenlähetyksen kieltotoiminnon, Luottamuksellista yritystietoa -käyttörajoitukset sekä Office 365 -salauksen, jonka avulla voit lähettää salattuja sähköpostiviestejä kenelle tahansa.

Paranna tietoturvaa helposti määritettävillä käytäntörajoituksilla

Sekä sisältöoikeuksien hallinta että Office 365 -salaus ovat käytäntöpohjaisia toimintoja, ja ne on suunniteltu toimimaan Exchange-siirtosääntöjen kanssa. Tämän ansiosta voit määrittää Microsoft Azure Rights Management -toiminnolla monimutkaisia käytäntörajoituksia helposti vain yhdellä toiminnolla.

Kätevä ja vaivaton viestinnän hallinta

Sisältöoikeuksien hallinta toimii eri käyttöympäristöissä ja kattaa esimerkiksi Exchange-, SharePoint- ja Office-tiedostot. Sillä käyttörajoitusten ja -oikeuksien määrittäminen käy kätevästi. Myös Office 365 -salaustoiminto on helppokäyttöinen selkeän ja modernin käyttöliittymän ansiosta.

Microsoft Azure Rights Management -toiminnon sisältö:

  • Estä luvattomien käyttäjien pääsy sähköposteihin määrittämällä viesteihin erilaisia sisältöoikeuksien hallinta-asetuksia.
  • Tehosta SharePoint-kirjastojen tietoturvaa määrittämällä kirjaston käyttöoikeudet sisältöoikeuksien hallinnalla.
  • Tiedot ovat turvassa sekä paikallisesti että verkossa, koska tiedostot pysyvät suojattuina riippumatta siitä, katseleeko käyttäjä niitä Office Onlinen kautta vai lataako hän ne paikallisesti omaan tietokoneeseensa.
  • Saumaton integrointi kaikkien Office-tiedostojen kanssa varmistaa, että organisaation immateriaalioikeuksin suojatut tiedot pysyvät turvassa.
  • Voit käyttää mukautettuja malleja, jotka on muokattu omien liiketoimintatarpeidesi mukaisesti, sekä hyödyntää oikeuksien hallintapalvelujen oletusmalleja.